Nederlands - Français

Home Jachtverhuur >> Navigate the world

Copyright © 2016 Offshore Navigation | Beekstraat 45 - 9800 Deinze, Belgium | tel 09 386 14 38

Reisinformatie


Uw luchthaven van bestemming is Dalaman Airport (DLM) in Turkije

via Thomascookairlines.be
vliegt u vanuit Brussels Airport (vluchten op woensdag en op zaterdag). De woensdag- en zaterdagvluchten zijn bij Thomas Cook énkel beschikbaar in juli en augustus.


Via Transavia.com vliegt u vanuit Schiphol (vluchten op dinsdag en op zaterdag). Transavia biedt de gustigste timing voor mensen die énkel willen zeilen en na de zeiltrip meteen naar huis willen terugkeren. Voor een optionele tiendaagse trip (zaterdag tot maandag) is een vlucht met Transavia ook uiterst geschikt.


Via Tuifly.be vliegt u vanuit Brussels Airport (vluchten op donderdag en op zondag).
Hou er rekening mee dat de charterformules gelden van zaterdag tot zaterdag!
Contacteer ons voor advies voor eventuele hotelaccomodatie ter plaatse. Fethiye heeft een aantal zeer charmante hotels waar u een dagje kan nagenieten van uw zeiltrip vooraleer naar huis te vertrekken.


Bij Turkishairlines.com vliegt u bijna elke dag vanuit Brussels Airport naar Dalaman, via Istanbul waar u meestal een tweetal uren wacht op de aansluitende vlucht. De Ticketprijzen zijn vaak zeer interessant.


Vluchten naar Fethiye
Transport  van Dalaman naar Ece Marina
De mooie rit van Dalaman Airport naar Fethiye neemt veertig minuten in beslag.

U hebt de mogelijkheid om ter plaatse een taxi te boeken, maar het is makkelijker (en goedkoper) om een taxi te regelen via Offshore: de chauffeur wacht u op in de luchthaven en voor u het weet bent u aan boord van uw jacht.


Visum voor Turkije
Om lange wachtrijen in de luchthaven van aankomst te vermijden, is de Turkse overheid in 2014 overgeschakeld op de elektronische aanvraag van het verplichte visum.


Vraag uw visum aan via: https://www.evisa.gov.tr/en/ voor een zorgeloze aankomst zonder wachten.Noodzakelijk vaarbewijs
In Turkije heeft vraagt men het brevet van Yachtman of een evenwaardig buitenlands brevet voor mensen die een jacht zonder skipper willen huren. Tevens wordt het GMDSS-SRC certificaat gevraagd voor de bediening van de VHF communicatie-apparatuur aan boord.


Een Stuurbrevet (Beperkt of Algemeen) of het bijhorende ICC (International Certificate of Competence) wordt in Turkije niet aanvaard.


We wensen u veel zeilplezier toe!